Ζωοτροφή
logo_agrofeed

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Βελτιώστε τη διατροφή του ζώου σας με τα Agrofeed Blocks.

AGROFEED

Το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο σε μια ισορροπημένη διατροφή. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι σημαντικά για την καλή υγεία και των ζώων. Το χλωριούχο νάτριο δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή τους διατροφή, καθώς είναι σημαντικό για την λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος και για την ρύθμιση της ισορροπίας μεταξύ των οξέων και των βάσεων του στομάχου, διατηρώντας έτσι τα ζώα σας υγιή και παραγωγικά.

Οι ειδικοί συστήνουν την χρήση θαλασσινού αλατιού, γιατί αυτός ο τύπος αλατιού περιέχει επιπλέον βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Προερχόμενη από μία χώρα που είναι γνωστή για την αφθονία της σε θαλασσινό αλάτι, η Agrofeed ηγείται στον τομέα των συμπληρωμάτων ζωοτροφών, έχοντας ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Οι συνεργάτες μας λοιπόν μπορούν να επιλέξουν από την πλήρη γκάμα προϊόντων της Agrofeed, αυτά που καλύτερα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, ή να δημιουργήσουν με την βοήθεια της Agrofeed κατά παραγγελία τις δικές τους συνθέσεις.

Ενισχύστε την διατροφή και βελτιώστε την παραγωγικότητα των ζώων σας με τα προϊόντα της AgroFeed, όπως πλάκες λείξεως με την καλύτερη συνοχή στην αγορά και ανθεκτική στο νερό σύνθεση που δεν διαλύεται, ισορροπιστές και κτηνοτροφικά γάλατα.

Υψηλή ποιότητα προϊόντων

Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες είναι θεμελιώδης αξία μας.

Ελληνική αγορά

Άμεση, αποτελεσματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας με στόχο την δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων συνεργασιών.

Διεθνής αγορά

Από το 2006 έως και σήμερα εξυπηρετούμε συνεργάτες σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως.

Σύγχρονος εξοπλισμός

Συνεχής επένδυση στον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής μας.

Συνιστούμε

Επιλεγμένα Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα της Agrofeed παράγονται από υψηλής ποιότητας ύλες.

AGROFEED

Γιατί να μας επιλέξετε

The Landscop is a full-service grounds care company. Our established systems allow us to deliver industry-leading lawn care and landscape solutions to commercial and residential clients. Built on a family tradition of caring, we are driven by a passion to exceed customer expectations and consistently deliver client satisfaction.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+/SIZE Α- Α+
Scroll to Top

Get a Quote