Η Εταιρεία

Η Agrofeed είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα τον συμπληρωμάτων ζωοτροφών, η οποία από την ίδρυσή της το 2006 και έπειτα, έχει καταφέρει να εδραιώσει την θέση της στην αγορά.

AGROFEED

Από το 2017, εφαρμόζοντας πλέον Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και ISO 22000:2018, βρίσκεται στις νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της δυτικά της Θεσσαλονίκης και έχοντας εκσυγχρονίσει την γραμμή παραγωγής της, είναι σε θέση να παρέχει στους συνεργάτες της τα ίδια ποιοτικά προϊόντα, γρηγορότερα και σε ανταγωνιστικότερες τιμές, πράγμα που αποτελεί και το κύριο πλεονέκτημά της έναντι του ανταγωνισμού.
Επιπλέον, από το 2022, η Agrofeed είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, στο χώρο των συμπληρωμάτων ζωοτροφών, πιστοποιημένη κατά GMP+.
Το GMP+ είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση για τη διαχείριση της ασφάλειας των ζωοτροφών στη βιομηχανία.
Πιο συγκεκριμένα, το GMP+, σημαίνει ”Ορθή Παραγωγική Πρακτική” και είναι ένα πρότυπο ποιότητας για τους παραγωγούς ζωοτροφών. Το πρότυπο βασίζεται σε δύο βασικές ενότητες:
– Διασφάλιση της ασφάλειας των ζωοτροφών (FSA)
– Διασφάλιση υπευθυνότητας ζωοτροφών (FRA) Η σημασία του GMP+ όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς όχι μόνο διασφαλίζει την ασφάλεια των ζώων, αλλά και των ανθρώπων που με τη σειρά τους καταναλώνουν αυτά τα ζωικά προϊόντα.
Το γεγονός αυτό, καθιστά την Agrofeed ικανή να προωθεί τη διαφάνεια και να διαβεβαιώνει τους συνεργάτες της ότι τα προϊόντα της είναι ασφαλή και υψηλής ποιότητας.

Στόχοι της Agrofeed

Παραγωγή προϊόντων

Η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και διεθνούς αγοράς.

Σύγχρονος εξοπλισμός

Η συνεχής επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής, επιδιώκοντας μια έντονα αναπτυξιακή στρατηγική.

Διεθνείς αγορές

Η υψηλής ποιότητας, ευέλικτη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση της ευρωπαϊκής και διεθνούς αγοράς.

Τα στελέχη της Agrofeed, έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των συμπληρωμάτων ζωοτροφών, θέτουν ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών και τη δημιουργία σταθερών και μακροπρόθεσμων συνεργασιών.

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+/SIZE Α- Α+
Scroll to Top

Get a Quote